Asiakaskokemukset

Asiakaskokemukset

“Arki on helpottunut huomattavasti”
- Karri
Karri tuli KSA Silmäkeskukselle työkaverinsa suosittelemana ja hyvän hoitopaketin vuoksi. Päätöstä vahvisti hoitomenetelmän turvallisuus kamppailu- ja kontaktilajeja harrastaville, sillä Karri itsekin on kyseisten lajien harrastaja. Arki on hänen mukaansa helpottunut huomattavasti näön korjauttamisen myötä. 
 
“Elämä on paljon kirkkaampaa”
- Stefan
Stefan on valokuvaaja ja tarvitsee tarkkojen kuvien saamiseksi hyvän näön. Valokuvaamisen lisäksi hän harrastaa uimista ja sukeltamista ja valitsi KSA Silmäkeskuksen Flow laser-toimenpiteen, koska se on erinomainen menetelmä urheilijoille. 
“Näen täydellisesti ilman laseja”
- Sanni
Sanni työskentelee vartijana sekä harrastaa moottoripyöräilyä ja ratsastusta. Hän valitsi Flow-toimenpiteen sen turvallisuuden vuoksi, koska Flow-toimenpide on viiltovapaa ja näin ollen elämäntaparajoituksia ei ole. Täydellisen näön lisäksi KSA tarjosi Sannille hänen elämänsä ensimmäinen ulkomaanmatkan. 
“Olen onnellinen, että voin urheilla ilman silmälaseja”
- Samuli
Samuli on triathlonisti, joka nauttii ulkona urheilusta ympäri vuoden. Hän harjoittelee triathlonia varten paljon, jonka vuoksi elämä on helpottunut huomattavasti silmälasien pois jäämisen myötä. 
“Toivottavasti näemme pian Helsingissä!”
- Optometristimme Liisi
Liisi tekee silmien esitutkimuksia ja jälkitarkastuksia Helsingissä ja Tallinnassa. Hänelle on tehty Flow laser-toimenpide, joten hän osaa vastata aiheeseen liittyviin kysymyksiin myös omien kokemuksiensa kautta.  
“Laskuvarjohyppääminen vaatii tarkkuutta ja hyvää koordinaatiota.”
- Heidi

Laskuvarjohyppy ei ole heikkohermoisen harrastus. Lentokoneesta vapaaehtoisesti hyppääminen tuntuu terveen järjen vastaiselta, varsinkin jos sattuu vielä pelkäämään korkeita paikkoja. Suomalainen laskuvarjohyppääjä Heidi Palojärvi kuitenkin nauttii harrastuksestaan. KSA Silmakeskuksen ansiosta hän pystyy nyt harrastamaan myös ilman laseja.

“Hyvä näkö helpottaa jääkiekon pelaamista.”
- Harri
Harri käytti silmälaseja ja piilolinssejä kymmennen vuoden ajan ennenkuin päätti korjauttaa näkönsä. Urheileminen on nyt paljon vaivattomampaa, kun ei tarvitse aina jäähallille lähtiessä muistaa piilolinssejä. Pelaaminen on helpottunut myös huomattavasti, kun näkee kiekon ja pelaajien numerot selkeästi. 


 
“Tanssiminen on helpompaa ilman silmälaseja.”
- Saara
Saara nauttii tanssimisesta ja uimisesta. Harrastaminen on huomattavasti helpompaa kun ei tarvitse enää huolehtia silmälaseista. Lisäksi Saara on onnellinen voidessaan elämään luonnollisesti peittämättä kasvojaan silmälasien taakse.  


 
“Olen nähnyt viimeksi näin hyvin 5-vuotiaana.”
- Ramona ja Elina
Ystävykset Ramona ja Elina kävivät molemmat korjauttamassa näkönsä. He kyllästyivät piilolinssien ja silmälasien kanssa elämiseen ja päättivät tulla KSA Silmäkeskukselle Tallinnaan laser-toimenpiteeseen. Kumpikin on tyytyväisiä lopputulokseen ja iloitsee hyvästä näöstään. 
 
“Elämä on huomattavasti helpompaa.”
- Marjut Kähönen
Marjutin elämä on helpottunut huomattavasti laseista eroon pääsemisen jälkeen. On hienoa nähdä hyvin uidessa, autolla ajaessa tai heti herätessä aamuisin. 3D-elokuvissa käyminenkin on nyt kivempaa.

Iloksemme saimme toteuttaa yhden Marjutin unelmista. Kauniita päiviä sinulle Marjut!


 
“Näkökyky on paras mahdollinen.”
- Ilmari Järvenpää
Valokuvaaminen on taidetta, mikä vaatii ymmärrystä valojen ja varjojen vaikutuksesta kuvaan. Miten terävä ja hyvä kuvasta tulee riippuu kuvaajasta. Juuri hänen näkemyksensä voi tehdän valon ja varjon leikistä taideteoksen.

Ilmarin elämä on muuttunu paljon näön terävöidyttyä ja useat harrastukset ovat helpottuneet paljon silmälasien poisjäämisen myötä. Olemme iloisia että saimme olla mukana parantamassa lmarin näkökykyä.
 
“Tärkeintä on hyvä näkö.”
- Gustav Kesküla
Gustav tarvitsee tarkkaa näköä työssään KSA Silmäkeskuksella auttaessaan muita näkemään paremmin ja päätti siksi leikkauttaa silmänsä.

Arki on helpottunut paljon näön korjauttamisen myötä. Enää ei tarvitse muistaa silmälaseja tai piilolinssejä ja kaikki aktiivinen on elämä on sen myötä helpottunut paljon. Hän on todella onnellinen, että päätti korjauttaa näkönsä.


 
“Näen paremmin kuin piilolinsseillä.”
- Vesa Laurila
Aina ei tarvita pitkiä välimatkoja tai suuria etäisyyksiä, että huomaa tarkkuuden merkityksen. Myös millimetri on vakaata kättä ja terävää näköä vaativassa tilanteessa oleellinen. Biljardi on siitä elävä todiste, pelattakoon sitten amerikkalaista poolia, snookeria, karaa tai mitä tahansa.


Saimme lahjoittaa varmakätiselle Vesalle tarkan näön. Toivotamme palloille kyytiä ja onnistuneita lyöntejä!

“Tallinnan seuramatkalla näkö kuntoon”
- Kimmo Hiltunen
Imatralainen jalkapallotuomari Kimmo kävi vaihtamassa kuulumisia kanssamme Tallinnassa. Hänen laserhoidostaan on jo usemapi vuosi ja hän on ollut tyytyväinen lopputulokseen.Hän matkusti Tallinnaan korjauttamaan näköään seuramatkalla Imatralta, koska koki sen kätevimmäksi vaihtoehdoksi.