5 myyttiä silmien laserleikkauksesta

21. syyskuu 2017
Silmien laserleikkaukset ovat viime vuosina yleistyneet. Siitä huolimatta leikkaukset aiheuttaa harhaluuloja. Selvitimme vastaukset yleisimpiin laserleikkausta koskeviin kysymyksiin.

1. Leikkaus on kivuliasta
Laserleikkaus on nopea ja helppo toimenpide ja myös kivuton. KSA Silmäkeskus korjaa näköä viilto- ja kosketusvapaalla Fow 2.0 laserleikkauksella. Viilto- ja kosketusvapauden vuoksi toipuminen on helppoa ja korjaavien toimenpiteiden tarve pieni.

2. Leikkaus on liian vaarallista
KSA Silmäkeskuksessa on vuosien mittaan tehty yli 200,000 näöntarkastusta ja 30,000 lasertoimenpidettä. Kukaan ei ole menettänyt laserilla tehdyssä korjausleikkauksessa näköään. Vain 1 % potilaista tarvitsee tarkentavia korjauksia.

3. Leikkaus ei sovi minulle
Olet soveltuva leikkaukseen, jos olet 18-45 vuotias, likinäköinen ja taittovirheesi on vakaa. Olet perusterve ja tervesilmäinen.

4. Leikkaus ei ole pysyvä
Ikää vaikuttaa näköön noin 45-vuotiaana. Mitä aiemmin silmät leikataan sitä kauemmin saa nauttia elämästä ilman silmälaseja.

5. Leikkaus on liian kallis
Leikkauksesta on mahdollista maksaa osamaksulla. Osamaksusopimuksella on laserleikkauksen hinta alkaen 73 € kuukaudessa.  Myös silmälaseihin ja piiloinsseihin menee paljon rahaa. Silmäleikkauksella voi säästää jopa kymmenien vuosien silmälasi- ja piilolinssikulut.