5 talvipuuhaa, jotka ovat helpompia hyvällä näöllä

16. tammikuu 2018

Liikkumisvapaus ja luottamus täydelliseen näköön ovat tärkeitä joka vuodenaikana, mutta on useita tilanteita, milloin se ilo, että ei tarvitse murehtia silmälaseista ja piilolinsseistä, liittyy juuri talven erikoisuuksiin.

1. Talviurheilu – hiihto, luistelu ja lumisota

Paksu valkoinen lumivaippa houkuttelee luontoon nauttimaan. Talvisin järjestetään useita perhetapahtumia ja kilpailuja. Ei ole väliä, jaksatko hiihtää kuusikymmentä tai kuusi kilometria, pidätkö klassisesta tyylistä vai luistelusta. Mukavuus on ladulla tärkeätä – hyvät silmät ja tarkka näkö tekevät talviurheilusta nautittavan!

2. Ulkoa sisälle saapuminen

Jos sinulla on joskus ollut silmälasit, tiedät varmasti, mitä pakkasesta sisätiloihin saapuessa tapahtuu. Maailma huuruuntuu hetkessä. Tämä on erittäin epämukavaa etenkin jos autoon istuttua haluaisit lähteä heti ajamaan, mutta silmälasit ovat huuruisia.

3. Pipon käyttö

Olemme nähneet monen asiakkaan juhlivan mahdollisuutta lopultakin pitää pipoa. „Silmälasien kanssa ei monia päähineitä edes pysty kantamaan,“ kertoi eräs asiakkaamme. „Kehykset tarttuivat aina pipoon,“ sanoi toinen. Talvisin on kuitenkin tarpeellinen pitää pää lämpimänä ja välttyä vilustumiselta.

4. Talviaurinko

Marraskuusta maaliskuuhun ovat päivät lyhyeet ja aurinko etenkin tervetullut. Valitettavasti on lumivaipalta heijastuva talviaurinko erittäin kirkas ja silmiä rasittava. Sen takia ovat hyvät aurinkolasit korvaamattomat, ne suojaavat silmiä ja mahdollistavat huolettoman ulkoilun. Talvisin urheillaan ulkosalla etenkin hyvällä säällä, vaatien aurinkolasien käyttöä. Jos näkösi on kunnossa, sinun ei tarvitse murehtia tuplalaseista ta piilolinsseistä, voit turvallisesti nauttia auringonpaistetta.

5. Loska ja ulkoilu

Tarkka näkö auttaa ulkoilemaan loskakelillä. Silmälasien käyttäjät kamppailevat huonolla säällä aina likaisten ja lumisten linssien kanssa, mutta laserleikkauksen jälkeen on maailma on sinulle aina yhtä kirkas, satoi tai paistoi.