Iloinen asiakkaamme Saara Uotila

7. syyskuu 2017
Nimi: Saara Uotila
Ikä: 25
Paikkakunta: Pälkäne
Ammatti: opiskelija
Näkökyky ennen leikkausta: -1.75 ja -1.5

Saaran silmät leikattiin KSA Silmäkeskuksessa kesäkuussa 2015

Miten sä löysit KSA Silmäkeskuksen?
Olen 'elä hetkessä' ihminen. Olin jo pitkään miettinyt, että haluan eroon silmälaseista ja Aina toki inhonnut silmälaseja, jotka siis sain 12 vuotiaana.
Joku päivä vain aikani kuluksi etsin netistä eri laserleikkauksia tekeviä yrityksiä ja siten löysin KSA:n. 
 
Aluksi olin hieman epäileväinen kun hintakin niin edullinen ja kaikki muut edut mitä Ksa tarjosi, mutta lueskeltuani muiden kokemuksia, laitoin heti sähköpostia Ksa:lle ja varasin esitutkimukseen ajan.
 
Esitutkimus oli muistaakseni jo seuraavalla viikolla ja esitutkimuksessa kysyttiin haluanko vielä miettiä rauhassa asiaa, totesin että: "En, haluan leikkauksen niin pian kuin mahdollista."
Leikkaus oli seuraavan viikon torstaina. 
 
Mikä oli parasta leikkauksen jälkeen?
Kaikesta parasta oli tietysti että pääsin eroon silmälaseista, sekä tietysti palvelu oli ihan huipputasoa. Harrastan tanssia, joka on paljon helpompaa ilman laseja kun eivät hypi naamalla, eivätkä putoa.  Opiskelen kosmetologiksi tällä hetkellä ja siinä työssä on varsin tärkeää hyvä näkö. mm. ripsienpidennysten laitossa, kasvohoidoissa ja myös muissa tehtävissä. Kaikki sujui hienosti ja oli myös mukava reissu puolison kanssa Virossa siinä samalla.

Saara nauttii tanssimisesta ja uimisesta. Harrastaminen on huomattavasti helpompaa kun ei tarvitse enää huolehtia silmälaseista!