Kaikki on nyt paljon vaivattomampaa!

23. toukokuu 2016
Kun puhutaan silmäleikkauksista, monet ajattelevat sen olevan kallista. On kuitenkin hyvä ottaa huomioon, että silmälasien ja piilolinssienkään käyttäminen ei ole ilmaista: on käytävä säännöllisesti optikolla ja ostettava joka kuukausi piilolinssejä ja niille nesteitä. Silmälasitkin täytyy uusia tasaisin väliajoin.
 
Kamppailulajeja harrastava Karri ei ollut tässä suhteessa poikkeus. Aluksi hänkin luuli että silmien laser-toimenpiteet ovat todella kalliita, mutta tiesi että silmälasien ja piilolinssien käyttäminen sekä optikoilla käyminen tulee pidemmän päälle hänelle jopa kalliimmaksi. Karrin työkaveri oli käynyt KSA Silmäkeskuksella silmien laser-toimenpiteessä ja kehui Karrille sen kohtuullista hintaa ja KSA Silmäkeskuksen käyttämää kosketus- ja viiltovapaata menetelmää. Kun Karri kuuli, että KSA Silmäkeskuksen käyttämä Flow-menetelmä on erityisen turvallinen kamppailu- ja kontaktilajien harrastajille, päätti hän varata ajan silmien esitutkimukseen. 

Mies kertoo, että kaikki sujui erinomaisesti. Ensin Karri kävi Suomessa optometristin luona varmistamassa, että operaatio soveltuu hänen silmilleen. Itse laser-toimenpide tehtiin Tallinnassa, eikä se vienyt viittä minuuttia kauempaa. Leikkauksen jälkeen Karri sai vielä tarkat ohjeet jälkihoitoa varten ja ehti viettää aikaa Tallinnassa kaupungilla ennen paluutaan Helsinkiin. 
 
Silmäleikkauksen suurimpana hyötynä Karri itse pitää sitä, kuinka paljon vaivattomampaa arki on sen jälkeen ollut. Hänen ei enää tarvitse pitää piilolinssejä treeneissä, eivätkä huuruiset, pölyiset tai märät silmälasit häiritse näkemistä. Kaiken kaikkiaan Karri on ollut KSA Silmäkeskuksen palveluihin enemmän kuin tyytyväinen.