KSA:n syntymäpäivälahja itselleen- silmälasiton toimisto!

11. toukokuu 2016
Kuvassa KSA:n IT-spesialisti Andres Pilemann ja silmäkirurgi Ants Haavel silmäkeskuksen toimistolla viikko Andresin Flow 2.0. lasertoimenpiteen jälkeen.
 
Silmälasit ovat todella henkilökohtainen asia, ja siksi emme ole koskaan painostaneet työntekijöitämme lasertoimenpiteeseen. Lasertoimenpiteeseen osallistuvalla tulee olla sisäinen halu ja motivaatio korjauttaa näkönsä. Jokaisella työntekijälläme on kuitenkin mahdollisuus päästä eroon miinuslaseistaan niin halutessaan.
 
Yksi nuorimmista työntekijöistämme- Andres Pilemann on työskennellyt silmäkeskuksella kaksi vuotta. Silmälasit ja IT-spesialistin työ menevät usein käsi kädessä, minkä vuoksi emme uskoneet Andresin haluavan eroon laseistaan. Mutta kuten on tapana sanoa “älä koskaan sano ei koskaan”, tuli Andres luokseni huhtikuussa ja pyysi saada jutella kanssani hetken. Minä joka olen nähnyt ja kuullut paljon en ollut uskoa korviani, kun kuulin mitä Andres sanoi. Mies joka rakastaa silmälasejaan, tuli kertomaan haluavansa lasertoimenpiteeseen.
 
Andresin syy haluta silmien lasertoimenpiteeseen oli kuitenkin ilmeinen. Andres työskentelee päivittäin asiakaspalvelussa kommunikoiden kymmenien asiakkaidemme kanssa ja käsittelee asiakastietoja ennen ja jälkeen heidän toimenpiteidensä. Kuullessaan positiivista palautetta asiakkailtamme ja seuratessaan asiakastiedoista onnistuneita tuloksia, Andres päätti itsekin hankiuttua eroon laseistaan.
 
KSA Silmäkeskuksen henkilökunnasta 17 on käynyt lasertoimenpiteessä mukaan lukien Andres, eikä toimistollamme ole enää yhtään silmälasipäistä.Täytimme tänään 11.toukokuuta 11-vuotta ja mielestämme silmälasiton työyhteistö on paras mahdollinen syntymäpäivälahja itsellemme. Työntekijämme ovat yrityksellemme elintärkeitä ja heistä on pidettävä hyvää huolta, jotta he voisivat huolehtia parhaalla mahdollisella tavalla asiakkaistamme, jotka tulevat lasit päässään silmäkeskukselle ja lähtevät kotiin ilman niitä. Kun työntekijät luottavat siihen mitä teemme, mikseivät muutkin luottaisi.
 
Yksi KSA:n motoista on „Ei ole tärkeää mitä teet, vaan miten teet sen“. Olemme erikoistuneet yhteen laser-menetelmään ja olemme ammattilaisia siinä. 17 silmälaseistaan eroon päässyttä työntekijäämme ovat todiste siitä, että Flow 2.0 on paras menetelmä laseista eroon pääsemiseksi.