KSA ylpeänä esittää: leijasurffailutreenit maailmanluokan tähden kanssa

1. heinäkuu 2015

KSA Silmäkeskus kutsuu leijasurffailusta kiinnostuneet asiakkaansa leijasurffailun Kite Challenge –osakilpailuun Viron kesäpääkaupunkiin Pärnuun 4-6. heinäkuuta. Tarjoamme 20 onnekkaalle mahdollisuuden osallistua Kristiin Ojan treenisessioon sekä päästä nauttimaan tapahtuman humusta VIP-alueella ja juhlia aamuun asti…kaikki tämä ILMAISEKSI!

KSA Silmäkeskus sponsoroi usein urheilutapahtumia sekä ihmisiä joilla on katse kohti korkeita tavoitteita. Kristiin Oja on yksi näistä kunnianhimoisista saavuttajista – ja hänen ansioluettelonsa on sen mukainen. Kristiin on tällä hetkellä 7. sijoitettu maailmanlaajuisessa Freestyle-categoriassa. Mikä parasta, Kristiin jakaa pian vinkkejä ja kokemuksia KSA Silmäkeskuksen asiakkaiden kanssa!

Haluatko ottaa osaa tähän ainutlaatuisen treeniin alan huippuosaajan kanssa sekä kokea etelänaapurin kesän kuumin tapahtuma VIP-alueella? Osallistuminen on helppoa: lähetä meille yhteystietosi – mutta nopeat syövät hitaat sillä tarjolla on vain 20 paikkaa! Kristiinin treenisessio sopii harrrastajille joilla on jo kokemusta leijasurffauksesta.

20 onnellista KSA Silmäkeskuksen asiakasta saavat ekslusiiviset rannekkeet joilla pääsee Kristiin Ojan treenin lisäksi VIP -alueelle jossa on tarjolla ruokaa ja juomaa, menevää seuraa sekä kaupungin parasta tunnelmaa.

Aloha Kite Challenge -osakilpailu Pärnussa koostuu kite ja twintip –sarjoista. 4-6 heinäkuuta toimuvan kilpailun yhteydessä on myös runsaasti oheistapahtumia sekä livemusiikkia Viron ykkösmuusikoilta kuten Vaiko Lepik & Eliit, Angus ja Daniel Levi.

Lisätietoja tapahtuman Facebook –sivuilta, klikkaa TÄSTÄ.

Oletko KSA Silmäkeskuksen asiakas, leijasurffailufani sekä kiinnostunut Kristiin Ojan Freestyle –treeneistä? Kirjoita meille: getter@ksa.ee