”Nyt tai ei koskaan” – prätkä-isän fiksu päätös

10. toukokuu 2013

Kuusankoskelainen perheenisä Jarkko Anttonen on osaava ja aktiivinen mies, joka useiden vuosien harkinnan jälkeen päätti lopulta päästä eroon laseista laserin avulla.

Jarkko on ammatiltaan hitsaaja, joka kokoaa ja hitsaa metallituotteita ja putkistoja.

Vapaa-ajalla Jarkon hitsauskipinät vaihtuu bensanhajuun, kun intohimoinen moottoripyöräilijä antaa renkailla kyytiä Suomen moottoriteillä. Myös talovanhusten remontointi on hänelle sydäntä lähellä oleva harrastus.

Jarkko on käyttänyt laseja suurimman osan elämästään, kolmekymmentä vuotta. ”Mietin laserleikkausta useita vuosia, kunnes päätin että nyt tai ei koskaan. Myös oikea rahatilanne vaikutti asiaan”, Jarkko kertoo. Päätöksen tehtyä tuli tehdä seuraava tärkeä valinta: millä klinikalla tehdä itse toimepide? Nettikeskustelu antoi hyvin osviittaa eri vaihtoehdoista ja palaute KSA Silmäkeskuksessa oli eri palstoilla positiivista

Kiitosta asiakaslähtöisestä palvelusta

Matka kohti elämää ilman laseja tosin alkoi lievällä pettymyksellä, kun optometri kertoi Jarkon tarvitsevan muutaman vuoden sisällä lukulaseja. ”Nyt asia ei enää kuitenkaan haittaa, lukulasit kun on kuitenkin parempi vaihtoehto kuin kaksitehot”, sanoo Jarkko jälkikäteen.

KSA Silmäkeskus saa moottoripyörämieheltä ruusuja. Jarkko kuvailee henkilökuntaa positiiviseksi, ammattitaitoiseksi ja luotettavaksi. ”Itse leikkaus ei ollut mielestäni juuri hammaslääkäriä kummempi”, kiittelee Jarkko joka on koko kokemukseen erittäin tyytyväinen, antaen plussaa myös jälkihoidosta sekä voinnin tarkistuksesta puhelimitse. Leikkauksen jälkeen Jarkon silmät olivat joskus aamuisin kuivat, mutta silmätipat auttoivat välittömästi.

”Fiilis on nyt mainio ja itsetuntokin tuntuu kohoavan”, Jarkko Anttonen tiivistää suositellen laserleikkausta lämpimästi kaikille sitä harkitseville.