Tyytyväinen asiakkaamme Anne Ala-Heikkilä

14. joulukuu 2016

Nimi: Anne Ala-Heikkilä
Ikä: 46
Paikkakunta: Helsinki
Ammatti: yrittäjä hoitoalalla
Näkökyky ennen leikkausta: –3 ja –3

Annen silmät leikattiin KSA Silmäkeskuksessa Helmikuussa 2013:

”Käytin ennen leikkausta pääsääntöisesti piilolinssejä. Tämä muodostui hankalaksi kun lähinäköni alkoi huonontua ja olisin pystynyt lukemaan paremmin ilman linssejä. Löysin netistä KSA:n sivut ja luin juurikin tällaisia jo leikattujen asiakkaiden kertomuksia. Varasin ajan esitutkimukseen Helsinkiin ja pian leikkauskin oli buukattu Tallinnaan.

Minulla oli pelkästään hyviä kokemuksia erilaisista palveluista ja hoidoista Virossa, eikä KSA Silmäkeskus tuottanut myöskään pettymystä. Asiakaspalvelu oli todella hyvää, henkilökunta huomioi kivasti myös mukana olleet mieheni ja poikani. Lääkärit ja hoitajat olivat hyvin ammattitaitoisia ja KSA:n tilat viihtyisät ja tyylikkäät. Palveluasennetta kuvaa hyvin esimerkiksi se, että lääkäri soitti hotelliimme ja järjesti meille toisen huoneen – ensimmäisenä yönä kun oli hieman ongelmia ilmastoinnin kanssa.

Leikkaus oli kivuton ja nopea. Pyydettiin laskemaan seitsemään ja tunsin viileän puhalluksen. Sitten se silmä olikin jo operoitu. Kipuja ei tullut myöhemminkään, eikä edes mainittavaa silmien kuivumista.

Vuoden kuluttua leikkauksesta kävin jälkitarkastuksessa Helsingissä, jossa näkökyky sai puhtaat 100  %. KSA Silmäkeskus on pitänyt yhteyttä useampaan kertaan vuoden kuluessa ja minua on jopa muistutettu 5 vuoden takuusta leikkaukselle. Mieletön palvelu! Arki ilman piilarirumbaa tuntuu hyvältä ja snorklaustakin olen ehtinyt kokeilemaan. Kaiken kaikkiaan, paras toimenpide ikinä. ”