Tyytyväinen asiakkaamme Riikka Toivakka

14. heinäkuu 2016

Nimi: Riikka Toivakka
Ikä: 24
Paikkakunta: Juva
Ammatti: turvallisuusalan työntekijä
Näkökyky ennen leikkausta: –2,5 ja –2

Riikan silmät leikattiin KSA Silmäkeskuksessa Flow-tekniikalla toukokuussa 2013:

”Käytin piilolinssejä ja jossain vaiheessa vain kyllästyin niiden kanssa pulaamiseen. Molemmat veljeni olivat käyneet silmien laserleikkauksessa ja toinen heistä itse asiassa KSA:lla, joten hänen suosituksensa sekä hyvän hinta-laatusuhteen perusteella valitsin itsekin KSA Silmäkeskuksen.

Esitutkimuksessa silmieni todettiin sopivan leikkaukseen ja toukokuussa matkustin Tallinnaan. Minut ja seuralaiseni kyydittiin hotelliin yöksi ja seuraavana aamuna menin Silmäkeskukseen leikattavaksi.

Toimenpide oli tosi nopea, esitutkimuksineenkaan en viipynyt Silmäkeskuksella paria tuntia pidempään. Leikkaus ei sattunut eikä kipuja ilmennyt toipuessakaan. Ainoana haittapuolena koin silmien kuivumisen, jota hoidettiin silmätipoilla. Ajoittain silmät kuivuvat hieman vieläkin.

KSA Silmäkeskuksen palvelu oli kaikin puolin kiitettävää. Koko prosessin ajan minut pidettiin ajan tasalla, ja lääkärit ja hoitajat vaikuttivat hyvin ammattitaitoisilta. KSA:lta soitettiin leikkauksen jälkeen vielä muutaman kerran kotiinkin ja kyseltiin tuntemuksia.

Näkö on nyt korjattu ja jälkitarkastuksissa kaiken on todettu olevan niin kuin pitääkin. Piilolinssejä en ole kaivannut eikä ole tarvinnut katua. Suosittelen KSA Silmäkeskusta kaikille aiheesta kiinnostuneille. Ja mikäpä siinä kun voi yhdistää huvin ja hyödyn, leikkauksen ja loman Tallinnassa.”