Ensiluokkaista hoitoa järkevään hintaan

Ensiluokkaista hoitoa järkevään hintaan

Flow-laserleikkaus 2490 €. Hinta sisältää kaikki kulut. Mahdollisuus myös osamaksuun.

Käytämme laserleikkauksissamme parasta mahdollista teknologiaa ja asiantuntijamme edustavat alan ehdotonta huippua. Edistyksellinen FLOW-tekniikkamme on kosketusvapaa, eli hoidettavaan silmään ei tehdä lainkaan leikkausviiltoa laserilla tai kirurgin veitsellä. Leikkausta edeltää aina kattavat esitutkimukset, joilla varmistetaan laserleikkauksen sopivuus asiakkaan hoitamiseen. 

Hintaan 2490 € sisältyy:

  • Kosketusvapaa Flow Surface laserleikkaus 
  • Jälkitarkastukset 3 vuoden ajan Helsingissä
  • Silmätipat, lääkkeet ja aurinkolasit 
  • Olemme niin varmoja palvelumme laadusta, että teemme tarkentavan leikkauksen ilmaiseksi 5 vuoden sisällä toimenpiteestä. 5 vuooden jälkeen uusintaleikkaus on -50  %. 
 
Mikäli haluatte tulla jälkitarkastukseen Helsinkiin, yhteistyökumppanimme T-Optik pelvelee teitä osoitteessa Kalevankatu 6, 00100 Helsinki.
 
Voitte varata ajan jälkitarkastukseen tästä valitsemalla palvelun „KSA JÄLKITARKASTUS“ tai ottamalla yhteyttyä T-Optikiin (www.t-optik.fi/info@t-optik.fi tai +358 9605 550. T-Optikilla saatte palvelua suomeksi ja englanniksi.
 
Jälkitarkastukset ovat ilmaisia kolme vuotta Flow 2.0 lasertoimenpiteen jälkeen. Sen jälkeen jälkitarkastus maksaa 39 €.

"Olen onnellinen, että voin urheilla syksyisin ja talvisin ilman silmälaseja kun ulkona sataa vettä. Se on ollut minulle suuri ilo. Valitsin KSA Silmäkeskuksen sen käyttämän kosketusvapaan Flow-menetelmän ja edullisen hinnan vuoksi. Hienoa työtä!" -Samuli