Silmien esitutkimus

Silmien esitutkimus

Tie kohti hyvää näkökykyä alkaa kattavalla silmien esitutkimuksella Tallinnassa. Tutkimuksen perusteella selvitämme Flow 2.0 toimenpiteen soveltuvuuden likinäkösi korjaamiseksi. Esitutkimus kestää noin tunnin ja sen aikana mittaamme näköäsi ja tutkimme silmäsi useilla eri menetelmillä. 

Mitä esitutkimus sisältää?

Optometristi tekee useita testejä ja mittauksia tutkimuksen aikana selvittääkseen silmiesi soveltuvuuden Flow 2.0 laserhoitoon. Tarkkojen tutkimustulosten takaamiseksi, toivomme ettet käyttäisi piilolinssejä 10 päivään ennen tutkimusta. 

Esitutkimuksen aikana optometristi:

  • Mittaa nykyisten lasiesi vahvuuden, Rx (lensometry)
  • Mittaa sarveiskalvon muodon ja paksuuden (topografia)
  • Mittaa näköä ja näön tarkkuutta
  • Mittaa silmänpaineet (tonometer)
  • Tekee kontrasti- ja värinäkötestin

Esitutkimuksen jälkeen optometristi:

  • Kertoo eri vaihtoehdoista näön korjauttamiseksi
  • Varmistaa että ymmärrät laserhoidon kulun ja siihen liittyvät valmistelut. 
 

Mikäli silmäsi ovat sopivat laserleikkaukseen, voimme varata sinulle ajan toimenpiteeseen heti esitutkimuksen jälkeen. 

Monet silmän taittovirheet voidaan korjata laserilla, mutta sopivin menetelmä riippuu monesta yksilöllisestä tekijästä kuten taittovirheestä, potilaan iästä ja vaatimuksista näön suhteen. Koska jokaisen silmät ja tarpeet ovat yksilöllisiä, KSA Silmäkeskus tarjoaa kattavan esitutkimuksen parhaan menetelmän löytämiseksi. Konsultoimme potilaita Tallinnassa ja Tartossa. 

Rekisteröidy esitutkimukseen tästä


Saara: "Kävin 2 vuotta sitten operaatiossa Tallinnassa ja olin todella positiivisesti yllättynyt, palvelu oli parasta mitä olen ikinä saanut! Myös saattaja huomioitiin kokoajan. Kaikki muukin leikkaukseen liittyvä sujui paremmin kuin hyvin. Hinta-Takuu-Asiakaspalvelu. Kolme tärkeintä asiaa ja kaikista 10+ arvosanaksi. Suosittelen kaikille! :) Tulee edelleen välillä tuntemattomillekin ihmisille kehuttua ja kehoitettua valitsemaan KSA:n! T. Edelleen hyvä(n) näköinen."

Pirjo: "Aivan upeaa palvelua ensi kontaktista lähtien! Iloiset ja ammattitaitoiset henkilöt paikallaan! Iso kiitos kaikille minun operaatioon osallistuneille!"

Terttu: "Loistavaa, ensiluokkaista palvelua sekä Helsingissä, että Tallinnassa!"

Toni: "Kaikki sujui alusta asti ongelmitta! Esitutkimuksen suoritti todella ystävällinen miestohtori, joka antoi vastauksen kaikkiin kysymyksiini ja kertoi minulle leikkauksesta ja sen jälkitoimenpiteistä. Seuraavaksi olinkin jo Virossa leikkauksessa, jossa myös kaikki sujui juuri kuten minulle oli kerrottu! On mahtavaa ajatella, että näen täydellisesti ilman piilareita/silmälaseja! Tuhannet kiitokset teille, Toni :)."


"Asiakaspalvelu oli mukavaa, leikkausmenetelmä turvallinen ja samalla pääsin elämäni ensimmäiselle ulkomaanmatkalle. Se oli ihana kokemus, jonka lisäksi sain täydellisen näön loppuelämäkseni!" -Sanni