Silmien esitutkimus

Silmien esitutkimus

Tie kohti hyvää näkökykyä alkaa kattavalla silmien esitutkimuksella Helsingissä. Tutkimuksen perusteella selvitämme Flow 2.0 toimenpiteen soveltuvuuden likinäkösi korjaamiseksi. Esitutkimus kestää noin tunnin ja sen aikana mittaamme näköäsi ja tutkimme silmäsi useilla eri menetelmillä. 

Mitä esitutkimus sisältää?

Optometristi tekee useita testejä ja mittauksia tutkimuksen aikana selvittääkseen silmiesi soveltuvuuden Flow 2.0 laserhoitoon. Tarkkojen tutkimustulosten takaamiseksi, toivomme ettet käyttäisi piilolinssejä 10 päivään ennen tutkimusta. 

Esitutkimuksen aikana optometristi:

  • Mittaa nykyisten lasiesi vahvuuden, Rx (lensometry)
  • Mittaa sarveiskalvon muodon ja paksuuden (topografia)
  • Mittaa näköä ja näön tarkkuutta
  • Mittaa silmänpaineet (tonometer)
  • Tekee kontrasti- ja värinäkötestin

Esitutkimuksen jälkeen optometristi:

  • Kertoo eri vaihtoehdoista näön korjauttamiseksi
  • Varmistaa että ymmärrät laserhoidon kulun ja siihen liittyvät valmistelut. 
 

Mikäli silmäsi ovat sopivat laserleikkaukseen, voimme varata sinulle ajan toimenpiteeseen heti esitutkimuksen jälkeen. 

Monet silmän taittovirheet voidaan korjata laserilla, mutta sopivin menetelmä riippuu monesta yksilöllisestä tekijästä kuten taittovirheestä, potilaan iästä ja vaatimuksista näön suhteen. Koska jokaisen silmät ja tarpeet ovat yksilöllisiä, KSA Silmäkeskus tarjoaa kattavan esitutkimuksen parhaan menetelmän löytämiseksi. Konsultoimme potilaita Helsingissä, Tallinnassa ja Tartossa. 

Rekisteröidy maksuttomaan esitutkimukseen tästä


"Asiakaspalvelu oli mukavaa, leikkausmenetelmä turvallinen ja samalla pääsin elämäni ensimmäiselle ulkomaanmatkalle. Se oli ihana kokemus, jonka lisäksi sain täydellisen näön loppuelämäkseni!" -Sanni