MediCredit osamaksu

MediCredit osamaksu

MediCreditista lainan hakeminen on nopeaa, kätevää ja luottamuksellista.
Päätöksen lainanannosta saat seuraavana päivänä ja allekirjoittaminen tapahtuu kätevästi samalla hoitolaitoksella seuraavalla käynnillä. Tietenkin voit myös tulla allekirjoittamaan MediCreditin toimistoon, jos se sopii sinulle parhaiten. 

Lainaraha menee lainanantajalta suoraan hoitolaitokselle: hoitolaitos esittää suoritetusta hoidosta tai palveluista laskun ja laskun maksaa MediCredit. Tämä tarkoittaa, että lainaa voi käyttää vain lääketieteellisten toimenpiteiden ja hoitojen maksamiseen ja näin on suljettu pois lainan ei-tarkoituksellinen käyttö. 

  • Lainaa voi ottaa 150 – 6000 euroa
  • Laina voidaan maksaa takaisin sopivan ajan kuluessa 3 kk - 4 vuotta
  • Sopimuspalkkio 0 euroa
  • Sopimuksen irtisanomisesta perittävä veloitus 0 euroa
  • Palvelumaksu (kk) 0 euroa
 

Rahan siirtymisestä, lainasumman käytöstä ynnä muusta voi lukea täältä.

MediCredit OÜ:n myöntämä laina on taloudellinen sitoumus. Suosittelemme että mietit taloudellista tilannettasi ennen lainan hakemista ja aikajaksoa millä aiot maksaa lainasi takaisin. Mieti päätöstäsi huolellisesti, tutustu lainan ehtoihin ja tarvittaessa neuvottele asiantuntijamme kanssa, joka löytää Sinulle sopivan ratkaisun. Esimerkki: jos lainaat 1200 euroa 48:ksi kuukaudeksi, on  vuosikorko 17,6% luottosaldosta. Ennakkomaksut 0% ja sopimuskulut 0 €. Lainan takaisinmaksut yhteensä 1680 euroa. Takaisinimaksu kuukausittain annuiteetti maksuina on 35 €/kk. Todellinen vuosikorko on 19,1%.