Miksi valita KSA Silmäkeskus

KSA Silmäkeskus on silmien laserleikkaukseen erikoistunut silmäkeskus ja alansa johtava yritys Virossa. KSA:lla yhdistyvät ammattitaitoinen henkilökunta, paras mahdollinen teknologia, korkealuokkainen palvelu ja miellyttävä ympäristö. Nämä tekijät takaavat sen, että tiesi kohti parempaa näkökykyä on turvattu. 

Turvallisuus

Jokainen KSA Silmäkeskuksessa tehtävä laserleikkaus edellyttää kattavia esitutkimuksia, joilla varmistetaan asiakkaan sopivuus Flow-lasertoimenpiteeseen. Näin minimoidaan mahdolliset riskit, varmistetaan parhaat tulokset ja vähennetään huomattavasti korjaavien leikkausten tarvetta (KSA:ssa alle 1 %). Lasertoimenpide tehdään KSA:ssa ainoastaan silloin, kun esitutkimuksessa on varmistettu silmien sopivuus laserleikkaukseen. KSA Silmäkeskuksessa on käytetty ISO 9001 laadunohjausstandardia vuodesta 2006 lähtien, joka varmistaa hoidon korkean laadun jokaisessa hoitovaiheessa.

Viimeisintä teknologiaa

Korkealaatuisten tulosten saavuttamiseksi KSA Silmäkeskuksessa käytetään alan parasta teknologiaa. Asiantuntijamme käyvät säännöllisesti Euroopan tunnetuimmilla laserklinikoilla sekä tapaavat laitteiden valmistajia ja arvostettuja lääkäreitä testatakseen laitteita ja analysoidakseen hoitotuloksia.  KSA Silmäkeskuksen laitteistoa myös uudistetaan vuosittain. Vuodesta 2014 lähtien käytössämme on ollut Schwind Amaris 1050 RS eximerilaser. Päivitimme laitteistoa heinäkuussa 2015 ja tammikuussa 2016 SmartSurfACE ja SmartPulse teknologialla. Laser-toimenpiteet eivät ole koskaan olleet yhtä turvallisia kun nyt vuonna 2018.

Omistautunut henkilökunta

KSA Silmäkeskuksessa sinua palvelevat oftalmologian, optometrian ja optiikan asiantuntijat. Olemme alamme asiantuntijoita ja teemme kaikkemme, jotta vierailusi klinikallamme olisi yksi elämäsi parhaista kokemuksista. Yli 12 vuoden kokemuksemme alalta ja yli 30 000 onnistunutta lasertoimenpidettä takaavat sen, että korjaamme näkösi onnistuneesti. Yli puolelle henkilökunnastamme on tehty Flow-lasertoimenpide, joten he osaavat kertoa toimenpiteestä ammattinsa lisäksi oman henkilökohtaisen kokemuksensa kautta.

Korkealuokkaista palvelua

KSA Silmäkeskuksen tavoitteena on kuulua Euroopan kolmen parhaan eximerilaserkeskuksen joukkoon – niin hoitolaadun kuin asiakaspalvelunkin puolesta. Työntekijämme tutustuvat vuosittain silmäkeskuksiin ympäri maailmaa hankkiakseen parhaan mahdollisen asiakaspalveluosaamisen. Miellyttävä ympäristö

Vierailusi Tallinnan klinikalla toimenpidepäivänä kestää noin tunnin, minkä vuoksi olemme halunneet panostaa asiakkaidemme viihtyvyyteen. Ympäristö on rauhallinen ja miellyttävä ja tarjoamme asiakkaillemme kahvia, teetä, virvokkeita, lukemista ja wifin. Klinikkamme lähellä on myös paljon hyviä kahviloita ja ravintoloita joita suosittelemme kokeilemaan!

Tervetuloa!
 


 


Karri: "Arki on helpottunut huomattavasti lasertoimenpiteen jälkeen!"